powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Θρήνος για τον Χρήστο Χαριάτη

Ένα τραγικό συμβάν επισκίασε ανήμερα των Χριστουγέννων την αθλητική επικαιρότητα στην Ζάκυνθο, καθώς ένα 24χρονο παιδί που είχε περάσει για λίγο το καλοκαίρι του 2006 και από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Χρήστος Χαριάτης, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα.
  Ο Χαριάτης είχε εντυπωσιάσει τον Αλέξη Κούγια σε φιλικό που είχε δώσει εκείνη την εποχή ο ΠΑΣ με την Ζάκυνθο και τον είχε φέρει στην ομάδα να δοκιμαστεί με προπονητή τον Νίκο Αναστόπουλο. Υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά συνέχισε να παίζει δανεικός στην Ζάκυνθο, όπου βρισκόταν και τα προηγούμενα χρόνια.
Σε δηλώσεις του στο http://www.ioniansports.gr/ ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε τη θλίψη του για το τραγικό συμβάν.  
  «Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Δε μπορεί να είναι αλήθεια. Η ζωή δεν είναι δίκαιη. Ο Χρηστάκης που τον έβλεπα και τον θαύμαζα, που τον πίστευα και περίμενα μια μέρα να με δικαιώσει και να παίξει σε μεγάλη κατηγορία δεν είναι στη ζωή;
Δε μπορεί να είναι αλήθεια. Ξέρετε τι χαρακτήρα είχε; Ξεχωριστό παιδί πολύ.
Με το Ρουφ πήγε καλά έτσι δεν είναι; Φέτος θα ήταν η χρονιά του με τη Ζάκυνθο. Τον παρακολουθούσα, πίστευα θα με δικαιώσει γιατί τον είχα ξεχωρίσει από τότε που ήμουν στα Γιάννινα. Πείτε μου ρε παιδιά πως είναι ψέμα.
Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά. Με συνέτριψε το γεγονός αυτό. Μέσα απ' την καρδιά μου αν και τα λόγια τέτοιες ώρες δεν έχουν νόημα και αξία θέλω να πω κουράγιο στην οικογένειά του και στους φίλους του. Κουράγιο στη Ζάκυνθο που θρηνεί ολόκληρη, κουράγιο στην ομάδα που δύσκολα θα συνέλθει από το σοκ.
Σας παρακαλώ πείτε μου πως είναι ψέμα».

ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/9712/50/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: