powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Τηλεφωνική ειδοποίηση για τα τέλη των ημιυπαίθριων

Για την πληρωμή της 1ης δόσης!

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται οι Πολεοδομικές Υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών, προκειμένου να τακτοποιήσουν όλες τις εκκρεμότητες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πολιτών. Για την καλύτερη διευκόλυνση και προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων γίνεται γνωστό ότι οι ιδιοκτήτες που κατέθεσαν αίτηση για τακτοποίηση χώρων (ημιυπαίθριοι, υπόγεια κι άλλα) σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν3843/2010, θα πρέπει να περιμένουν τηλεφωνική ειδοποίηση από την Πολεοδομία για την παραλαβή του εντύπου προκειμένου να καταβληθεί η πρώτη δόση.
Η ειδοποίηση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ η καταβολή των χρημάτων πρέπει να γίνει μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2011.
Όσοι από τους ιδιοκτήτες έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία καταβολής προστίμου, μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας (Κωλέτη 4, γραφείο 201) ώστε να παραλάβουν το έντυπο περάτωσης. Η χορήγηση των εντύπων θα ξεκινήσει μετά τις 15 Ιανουαρίου 2012.
Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και κυρίως αποφεύγεται η ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων.
Να σημειωθεί ότι στις Πολεοδομικές Υπηρεσίες του Δήμου κατατέθηκαν 7.500 αιτήσεις για τακτοποιήσεις χώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: