powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Οι επικρατέστεροι στους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου

Πλήθος πληροφοριών δημοσιεύεται στον αθηναϊκό τύπου σχετικά με τα γαλάζια ψηφοδέλτια και τους υποψηφίους ανά την Ελλάδα.
Ορισμένα από αυτά μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, άλλα όμως απέχουν πολύ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα ονόματα που δημοσιεύονται για το Νομό Ιωαννίνων.
Στους υποψηφίους για παράδειγμα περιλαμβάνεται ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, ωτορινολαρυγγολόγος Κώστας Κάτσενος, ο οποίος όμως εδώ και δύο μήνες περίπου άνοιξε το δικό του ιατρείο, βάζοντας έτσι στην άκρη για το επόμενο χρονικό διάστημα τις πιθανές πολιτικές φιλοδοξίες. Περιλαμβάνεται ακόμη το όνομα του πρώην Πρύτανη Ιωάννη Γεροθανάση, πληροφορία που επίσης απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν περιλαμβάνεται το όνομα της Άννας Ασημακοπούλου, η υποψηφιότητα της οποίας έχει κλειδώσει, ούτε του κ. Βασίλη Τσαλιαμάνη που επίσης είναι από τα νέα πρόσωπα του ψηφοδελτίου στο Νομό Ιωαννίνων.
Επίσης στις πιθανές υποψηφιότητες του Νομού Ιωαννίνων περιλαμβάνεται πλέον και ο χειρουργός στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Φίλιππας Σιάκας, ενώ τις τελευταίες ημέρες φέρεται ως δεδομένη και η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Στέλιου Λεύκοβιτς. Ο τελευταίος θεωρείται προσωπική επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλο καθώς υπήρξε στενός του συνεργάτης τόσο στο ΚΕΠ όσο και μετέπειτα στο Υπουργείο Υγείας.
Όσο για το δεύτερο γυναικείο όνομα στο Νομό Ιωαννίνων πιθανότερο φαίνεται αυτό της μηχανικού Ντίνας Τσιώτα.
Στο Νομό Θεσπρωτίας πέραν της βέβαιης υποψηφιότητας του Αντώνη Μπέζα, θέση στο ψηφοδέλτιο φαίνεται ότι έχει κλείσει ο Κώστας Μπέσης. Πιθανή θεωρείται η υποψηφιότητα του Νίκου Κάτσιου, περιφερειακού συμβούλου ενώ αναζητείται μία γυναίκα με πιθανή την συμμετοχή της Αντιγόνης Φίλη.
Στο Νομό Πρέβεζας, πέραν του Δημήτρη Τσουμάνη, θέση στο ψηφοδέλτιο θα έχει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Σπυρέλης και η Μαρία Πατρόζου.
Στο Νομό Άρτας η κατάσταση θα είναι ιδιαίτερη δύσκολη θα τον νυν βουλευτή Κώστα Παπασιώζο καθώς στο ψηφοδέλτιο θα συμπεριλαμβάνονται δυνατά ονόματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι του προσωπικού φίλου του Αντώνη Σαμαρά, Χριστόφορου Μίχου. Επίσης του Γιώργου Στύλιου, του Κώστα Παπαδηµητρίου, γιου του πρώην βουλευτή Λευτέρη Παπαδηµητρίου, της Εύης Καραμπίνα κόρης του πρώην βουλευτή Κώστα Καραμπίνα, ενώ δεν αποκλείεται και υποψηφιότητα του πρώην Νομάρχη Γιώργου Παπαβασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: