powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Εξιχνιάσθηκε άμεσα η ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στην Ελεούσα Ιωαννίνων



Ως δράστης συνελήφθη ένας 19χρονος ημεδαπός
Επιπλέον, ο 19χρονος δράστης νωρίτερα είχε διαρρήξει άλλο πρατήριο καυσίμων στην ίδια περιοχή

Εξιχνιάστηκαν άμεσα, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία υπόθεση ληστείας σε πρατήριο καυσίμων και μία υπόθεση διάρρηξης πρατηρίου καυσίμων, που έγιναν χθες (20.01.2015) τα ξημερώματα, στην Ελεούσα Ιωαννίνων.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, χθες (20.01.2015) το βράδυ, στην Ελεούσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης χθες (20-01-2015) και ώρα 05.15΄ στην Ελεούσα Ιωαννίνων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από τον 31χρονο υπάλληλο του πρατηρίου, το χρηματικό ποσό των (555) ευρώ.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας, προέκυψε ότι ο 19χρονος δράστης, νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχε διαρρήξει άλλο πρατήριο στην ίδια περιοχή, απ’ όπου αφαίρεσε ένα μαχαίρι, το χρηματικό ποσό των (15) ευρώ, πακέτα τσιγάρων, αναψυκτικά και τρόφιμα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: