powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΑΟ Χανιά-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2



Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο ΠΑΣ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του ΑΟ Χανίων.
 Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 37΄ με τον Τάσο Κρητικό. Ο Νταβίντ Ναδάλες μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά, έκανε τη συρτή μπαλιά στον αμαρκάριστο Κρητικό, κι ο νεαρός επιθετικός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ο ΠΑΣ  στο 68' διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Γιάκος έκανε το σουτ από διαγώνια θέση, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Ακόστα να παίρνει το "ριμπάουντ" και να πλασάρει σε κενή εστία για το 0-2.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου, με όμορφο γυριστό του Λέοντα Σουκιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

ΑΟ Χανιά (Μάρκος Στεφανίδης): Σικαλιάς, Ανδρέου, Γκότοβος (46' Κοντέων), Γανωτής, Γκούμας, Οικονομόπουλος (35' Πάγκαλος), Καραγιάννης (58' Σουκιάς), Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Μαρτσάκης, Ευαγγέλου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Στρούνα, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Αυγενικού, Ακόστα (73' Μανιάς), Γιάκος, Σαπαλίδης (80' Ντάσιος), Κρητικός (65' Τσουκαλάς), Ηλιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: