powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθησαν δύο νεαροί ημεδαποί για διαρρήξεις σε καταστήματα στην πόλη των Ιωαννίνων



Εξιχνιάστηκαν οχτώ περιπτώσεις κλοπών

Φορητοί υπολογιστές και χρηματικά ποσά από ταμειακές μηχανές, ήταν η λεία των κλοπών από το εσωτερικό παραβιασμένων καταστημάτων, οι οποίες εξιχνιάσθηκαν από την επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Ως δράστες των κλοπών ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (26-01-2015) το απόγευμα στα Ιωάννινα και ομολόγησαν τις πράξεις τους.
Συγκεκριμένα, οι δράστες συνελήφθησαν καθώς διαπιστώθηκε ότι εμπλέκονται σε τρεις διαρρήξεις καταστημάτων (με παραβίαση παράθυρου ή πόρτας), που έγιναν χθες τα ξημερώματα στην πόλη των Ιωαννίνων.
Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο δράσης, το τελευταίο εξάμηνο, είχαν πραγματοποιήσει άλλες πέντε τουλάχιστον κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα (καφετέριες, αναψυκτήριο) στην πόλη των Ιωαννίνων.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, σε χώρους όπου τα είχαν αποκρύψει οι δύο δράστες, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επίσης, κατασχέθηκαν και άλλα αντικείμενα, η προέλευση των οποίων ερευνάται.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: