powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Διόρισε τον κολλητό του στην Μεταλλουργική! .

Έκανε πάλι το θαύμα του ο Υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Σε καιρούς κρίσης όχι μόνο οικονομικής και πλήρους απαξίωσης της πολιτικής, ο Υπουργός έδειξε ότι δεν μπορεί να αλλάξει και ότι συνεχίζει να λειτουργεί βολεύοντας τους «κολλητούς» του.
Στο ακριτικό Κεφαλόβρυσο όπου λειτουργεί «Μεταλλουργική», θυγατρική της ΕΒΟ, δημιουργήθηκε ζήτημα διορισμού διευθύνοντος συμβούλου.
Το ενδιαφέρον για την κάλυψη της θέσης ήταν μεγάλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ αυτών που υπέβαλλαν βιογραφικά περιλαμβάνονται και αξιόλογα στελέχη από την Ήπειρο.
Αντί όλων αυτών, ο υπουργός Αβραμόπουλος, προτίμησε να «βγάλει την υποχρέωση που είχε από παλιά»! Διόρισε, καθώς είναι στην αρμοδιότητά του, διευθύνοντα σύμβουλο τον Αναστάσιο Λάσκο, που εκλεγόταν βουλευτής Χαλκίδας, που όταν ήταν υπουργός Τουρισμού ο Αβραμοπουλος, αυτός ήταν υφυπουργός. Γνωστό το πώς είχε φύγει τότε απ' την κυβέρνηση, ο νυν εκλεκτός του Αβραμόπουλου.
Γνωστό επίσης ότι έκανε πέρασμα και από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Αβραμόπουλος, είναι τακτικός επισκέπτης των Ιωαννίνων.
Δεν αποκλείεται την επόμενη φορά που θα βρεθεί στην πόλη, να τα ακούσει και από κοντά. Κάποιος θα βρεθεί για να του θυμίσει τον διορισμό του κολλητού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: