powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Συγκλονιστικό φινάλε στην Κρύα και αλλαγή στην κορυφή


Image
Σπουδαίο 15λεπτο στην Κρύα
Έξι αγωνιστικές άντεξαν στην κορυφή της βαθμολογίας οι Μικρασιάτες, οι οποίοι ηττήθηκαν στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής από την Κρύα με 3-2, σ' ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε, καθώς το τελευταίο 15λεπτο επεφύλασσε 4 γκολ, 5 αποβολές και πολλές διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του κ. Μπούμπα. Με το αποτέλεσμα αυτό η Κρύα επανήλθε μόνη της στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στο «κόλπο» μπαίνουν πλέον τόσο το Πέραμα όσο και η Ανατολή, που αν καταφέρει να περάσει την Κυριακή από τη Βουνοπλαγιά με νίκη, αυτομάτως θέτει κι εκείνη σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά.  Στο αγωνιστικό σκέλος του ντέρμπι, οι Μικρασιάτες κατάφεραν να προηγηθούν με τον Νταλάκα, όταν ο Γκιζάς έκανε το βολέ, ο Βάσιος επιχείρησε άστοχη έξοδο από την εστία του και με πλασέ ο παίκτης της ΑΕΜ έκανε το 0-1.
Στο β' μέρος τα πάντα εξελίχθηκαν στα τελευταία 15 λεπτά ακόμα και μετά τη λήξη του αγώνα! Στο 76' ο Λιαπάκης είδε κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη στο παιχνίδι και ανύπαρκτη όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΜ και στο επόμενο κιόλας λεπτό ο Κολιός ισοφάρισε με προβολή μετά από την ωραία σέντρα του Μπάγια.
Στο 80' η Κρύα εκτέλεσε φάουλ με τον Λαδιά, ο Σίμος Κ. Έκανε την πρώτη κεφαλιά και ο Θάνος με εξ' επαφής κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο λεπτό αυτό οι Μικρασιάτες έμειναν με 9 παίκτες, λόγω 2ης κίτρινης κάρτας στον Διαμαντόπουλο, ωστόσο στο 86' ο Μπούσης ισοφάρισε, όταν πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Βάσιου μετά το πρώτο σουτ του Νταλάκα.
Στο 88' οι Μικρασιάτες ζητάνε πέναλτι σε ανατροπή του Νταλάκα από τον Βάσιο, αλλά ο κ. Μπούμπας διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, για να φτάσουμε στο 92' όπου ο Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή πλάσαρε τον Γκιζά και έγραψε το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στη φάση αυτή οι Μικρασιάτες διαμαρτύρονται για μη τήρηση του fair-play, καθώς ήταν πεσμένος στο έδαφος ο Μπούσης.
Στο επόμενο λεπτό ο Νταλάκας έφευγε σε αντεπίθεση, αλλά σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ, ωστόσο συνέχισε τη φάση για να εισπράξει τη 2η κίτρινη και να αφήσει την ομάδα του με 8 παίκτες!
Στο 95' είχαμε αποβολή και για την ομάδα της Κρύας, με τον Λαδιά Π. να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια, αλλά η αποβολή του δεν επηρέασε το ματς, αφού η Κρύα κράτησε το πολύτιμο «τρίποντο».
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Παπαδόπουλος της Κρύας έπιασε από τον λαιμό τον Κουμπή, με αποτέλεσμα να αντικρίσει κι αυτός την κόκκινη κάρτα του διαιτητή που έχει το δικαίωμα να δείχνει κάρτες μέχρι τη σύνταξη του φύλλου αγώνος.
ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/10083/52/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: