powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα- Παναιτωλικός 1-0

Νίκη μετά από 11 αγωνιστικές!!!

Στο «ντέρμπι» των Ζωσιμάδων ο ΠΑΣ ήταν ο νικητής.

 Η χρυσή αλλαγή του Αναστασιάδη, ο Βίλα, σκόραρε στο 71' και ο "Αγιαξ της Ηπείρου" επικράτησε του Παναιτωλικού 1-0.
Με τον αγωνιστικό χώρο στους "Ζωσιμάδες" να είναι σε άθλια κατάσταση, το έργο των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, ήταν πολύ δύσκολο. Τόσο ο ΠΑΣ, όσο και ο Παναιτωλικός έψαχναν το τρίποντο, όμως κανείς δεν έδειξε πως το ήθελε περισσότερο και το παιχνίδι που είδαμε στο πρώτο μέρος δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο.
Ως γηπεδούχος, ο ΠΑΣ ξεκίνησε πιο δυνατά και είχε μια καλή φάση στο 8' με τον Γεωργίου, αλλά και στο 11' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι.
Παρόλα αυτά το 0-0 έμεινε και οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ, κατάφεραν να ισορροπήσουν το ρυθμό και να βγουν κι αυτοί με την σειρά τους στην επίθεση.
Όχι πως οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες, απλά δεν απειλήθηκαν από τους Γιαννιώτες.
Αποτέλεσμα να τελειώσει ένα κακό πρώτο ημίχρονο, σ' ένα ακόμη χειρότερο αγωνιστικό χώρο, που θύμιζε βάλτο.
Στην επανάληψη, τα πράγματα δεν άλλαξαν.
Ο ΠΑΣ έψαχνε περισσότερο το γκολ και πίεσε για να το πετύχει, ενώ ο Παναιτωλικός έδινε προσοχή στην άμυνα και κοιτούσε να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις.
Κάπως έτσι περνούσαν τα λεπτά, με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι, δίχως όμως να απειλούν την εστία του Τσενάμο.
Παρόλα αυτά, το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, έπειτα από φάουλ του Ντε Βινσέντι που βρήκε στο δοκάρι και τελικά με σουτ του Βίλα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Ζαραδούκας (69' Μιχαήλ), Λίλα, Ντε Βινσέντι, Σκούφαλης, Γεωργίου, Μπακαγιόκο (46' Βίλα), Βάντερσον.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Παλαιολόγος, Ετζενγκουέλε, Άντι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Γκόλιας, Ρότσα (78' Μπουμάλ), Ονουάτσι, , Θεοδωρίδης (56' Χαριστέας), Καμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: