powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δημοπρατείται ο δρόμος προς ΧΥΤΑ Ελληνικού


Image
Ανάδοχος για το υποέργο επέκτασης του ΠΠΓΝΙ
Την κατάρτιση των όρων διακήρυξης της ανοιχτής δημοπρασίας  για τη βελτίωση της οδού πρόσβασης προς το ΧΥΤΑ Ελληνικού, προϋπολογισμού 1.5000.000 ευρώ ενέκρινε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, ύστερα από την προέγκριση που έδωσε το Υ.ΠΕ.Κ.Α.. Το έργο έχει ενταχθεί στο ΕΠΠΕΡΑ 2007-2013.  


Ανάδοχος για  το 1ο υποέργο προσθήκης στο Πανεπ. Νοσοκομείο
Στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, ανέδειξε τον ανάδοχο για το 1ο υποέργο του έργου για την «Κατασκευή προσθήκης πενταόροφου κτιρίου νοσηλευτικών μονάδων στο Π.Γ.Ν.Ι.», προϋπολογισμού 21.233.000 ευρώ. Μειοδότης αναδείχτηκε η «ΚΑΣΤΩΡ Α.Ε.».
 
Οριοθέτηση ρέματος στο Δήμο Πάργας
Την οριοθέτηση ρέματος στο Δήμο Πάργας προωθεί η Περιφέρεια. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την κατάρτιση της προκήρυξης διαγωνισμού για την εκπόνηση της μελέτης της Π.Ε. Πρέβεζας, με προεκτιμώμενη αμοιβή 117.475,99 πλέον Φ.Π.Α..
Επίσης η Ο.Ε. ανέδειξε τον Κων. Λαλιώτη ΕΔΕ,  ανάδοχο του έργου τοποθέτησης προστατευτικών στηθαίων στην ε.ο. υπ. αριθμ. 21 στο Ηλιοβούνιο, προϋπολογισμού 35.000 ευρώ.
 
Αποξήλωση της γέφυρας μπέλεϋ Γλυκής
Στην υλοποίηση έργου για την  αποξήλωση - μεταφορά της γέφυρας Μπέλεϋ Γλυκής και την αποκατάσταση κοίτης και καθαίρεσης βάθρων, προχωρά η Περιφέρεια. Η Οικονομική Επιτροπή στη χθεσινή της συνεδρίαση κατάρτισε τους όρους διακήρυξης της ανοιχτής δημοπρασίας της Π.Ε. Θεσπρωτίας. Το έργο είναι προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ:  http://www.super-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: