powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Με υπογραφή Π. Καψή 200 χιλιάδες για διαφήμιση…. .

Το κράτος κάνει την μία περικοπή μετά την άλλη. Επιβάλλει την μία έκτακτη εισφορά μετά την άλλη. Κόβει μισθούς, συντάξεις.... Ουσιαστικά έχει παγώσει όλα τα μεγάλα έργα.
Στην τοπική αυτοδιοίκηση οι μειώσεις που έχουν γίνει είναι πρωτοφανής.
Μόλις πριν λίγες ημέρες ο Υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης έστειλε επιστολή σε όλους τους Δημάρχους και τους Περιφερειάρχες της χώρας με την οποία τους ζητούσε να περικόψουν στο ελάχιστο τα έξοδα για εκδηλώσεις και για προβολή των περιοχών τους.
Όμως ακόμη και σε αυτή, την πιο δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύει η χώρα....λεφτά υπάρχουν!
Και το αποδεικνύει περίτρανα ο Υπουργός Επικρατείας. Ο κ. Παντελής Καψής, υπέγραψε μόλις στις 20 Ιανουαρίου, απόφαση με την οποία εγκρίνει το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ, ναι διακοσίων χιλιάδων ευρώ, για την τουριστική προβολή του 2011 της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
Ούτε καν για μία Περιφέρεια, αλλά για έναν νομό.
Κι αυτό όταν τα χρήματα που δίνονται σε άλλες περιφέρειες, όπως και της Ηπείρου για ανάλογες δράσεις, για καταχωρήσεις δηλαδή σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, είναι περιορισμένα.
Προφανώς η οδηγία του κ. Γιαννίτση για περιορισμό των κονδυλίων προβολής αφορούσε τους Δήμους και τις Περιφέρειες αλλά όχι και τους συναδέλφους του υπουργούς, οι οποίοι εξακολουθούν να μοιράζουν χρήματα χωρίς να τους αγγίζει η κρίση!
Η απόφαση του κ. Καψή: http://www.epiruspost.gr/images/stories/logo/apofasi.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια: