powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1


Image
LIVE από την Τρίπολη
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πουλίντο, Κουρμπέλης, Φορμίκα (46' Σολάκης), Ουσέρο, Χουανίτο, Πιπίνης, Ράγιος, Χούλι (58' Μπακασέτας), Περόνε (69' Έγκον),
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Πάντος, Βάντερσον (33' Μπακαγιόκο), Πατσατζόγλου, Ντάσιος, Λίλα, Ζαραδούκας (74' Μιχαήλ), Σκούφαλης, Μπεσέρα, Γεωργίου, Βίλα (67' Τζάνης) Κίτρινες:Πάντος, Αργυρόπουλος, Βίλ, Πουλίντο, Γεωργίου, Μπεσέρ, Πατσατζόγλου
Στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης κάθονται οι: Μπαντής, Λαδάκης, Μπακασέτας, Αλβάρες, Σολάκης, Μπαρτολίνι, Έγκον.
Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται οι: Ταμπάσης, Μπακαγιόκο, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κυριάκος, Τζάνης, Γιάκος
 
Το φιλμ του αγώνα
3' Ο Ράγιος από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ νίκησε στο σπριντ τον Ντάσιο και έκανε το 1-0! 
9' Ο Φορμίκα μπήκε ωραία από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του ήταν πολύ κακό και ο Κηπουρός "καθάρισε" εύκολα. 
21' Ο Περόνε βρήκε καταπληκτικά τον Ουσέρο που σούταρε απέναντι στον Κηπουρό, αυτός έκανε καταπληκτική απόκρουση στην εξέλιξη της φάσης και πάλι γέμισμα στη μεγάλη περιοχή, εξ' επαφής κεφαλιά του Ουσέρο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι!
-Ο Ντάσιος πέρασε δεξί μπακ και στόπερ παίζουν οι Πατσατζόγλου και Πάντος.  
24' Ρεσιτάλ χαμένων φάσεων από τον Ουσέρο που σούταρε εκτός περιοχής και πάλι η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά σουτ του Χούλι μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κηπουρός. 
26' Σπρώξιμο του Αργυρόπουλου στον Ζαραδούκα μέσα στην περιοχή τη στιγμή που πηδούσε μόνος για κεφαλιά, ο Στυλιάρας δεν έδωσε πέναλτι.
-Ο Μπακαγιόκο σηκώθηκε για ζέσταμα. 
31' Ο Περόνε σε απίστευτο τετ-α-τετ πλάσαρε αδύναμα πάνω στον Κηπουρό.
32' Ο Βίλα κέρδισε τις κόντρες έξω από την περιοχή, τετ-α-τετ με τον Χακόμπο πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι πετώντας την πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΣ. 
33' Ο Βάντερσον τη στιγμή της αλλαγής του δυσανασχέτησε προς τον Αναστασιάδη και έκανε νόημα ότι κακώς τον έβγαλε, έδωσε το χέρι στον προπονητή του και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια. 
-Μετά την αλλαγή ο Ζαραδούκας οπισθοχώρησε σε θέση αριστερού μπακ.
35' Γκολ ο Μπεσέρα και 1-1!Ο Αργεντίνος πήρε την κάθετη από τον Γεωργίου ξέφυγε ωραία από αριστερά και αν και βρέθηκε σε πλάγια θέση πλάσαρε στην αντίθετη γωνία ισοφαρίζοντας για τον ΠΑΣ. Η μπάλα φάνηκε να κοντράρει κιόλας στο σουτ. 
44' Φοβεροί ελιγμοί Μπακαγιόκο έξω από την περιοχή, σουτ του Ιβοριανού η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.  
Ημίχρονο(κατοχή 51%-49% υπέρ του Αστέρα, 10-3 οι τελικές προσπάθειες, απ' αυτά 6-2 τα σουτ προς την εστία)
59' Ο Μπεσέρα βγήκε σε θέση τετ-α-τετ έχασε όμως δύο φορές το κοντρόλ της μπάλας.
75' Ο Πουλίντο ανέτρεψε τον Γεωργίου στη μεγάλη περιοχή, ο Στυλιάρας δεν έδωσε πέναλτι, ο Αναστασιάδης έφτασε σχεδόν στη μεγάλη περιοχή διαμαρτυρόμενος και αποβλήθηκε από τον πάγκο.
78' Κεφαλιά του Μπακασέτα μετά από κόρνερ, η μπάλα άουτ.  
79' Διώξιμο του Μπεσέρα, η μπάλα στρώθηκε στον Έγκον που έπιασε το μονοκόματο σουτ και η μπάλα στη συμβολή των δοκών του Κηπουρού. 
80' Στρώσιμο της μπάλας από τον Μιχαήλ στον Μπεσέρα, κεραυνός του Αργεντίνου με το αριστερό η μπάλα έγλειψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. 
90' 4 λεπτά καθυστερήσεων
91' Σέντρα του Έγκον, ο Σολάκης με γυριστό σουτ το 2-1! 
93' Σέντρα του Σκούφαλη, πρώτη κεφαλιά πάσα του Λίλα, δεύτερη του Μιχαήλ, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
 
ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/9994/50/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: