powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012


Η έκθεση της αστυνομίας «καίει» τον ΠΑΣ
Image
Επιβαρυντική η έκθεση για τον ΠΑΣ
Οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα «φωτογραφίζονται» από την αστυνομία ως εκείνοι που έκαναν τα επεισόδια μέσα και έξω από το «Ζωσιμάδες» την Κυριακή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ τους ενοχοποιεί και για τους τραυματισμούς δύο αστυνομικών, γράφοντας στην έκθεσή της ότι τραυματίστηκαν 2 άνδρες που δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς που φορούσαν κράνη και είχαν διακριτικά των γηπεδούχων, με τον έναν αστυνομικό να τραυματίζεται από τον υποτιθέμενο καταιγισμό πετρών και ο έτερος από βίαιη απώθηση στο πρόσωπο, σπάζοντάς του τα γυαλιά.  Η έκθεση της αστυνομίας έχει συνταχθεί την ίδια μέρα που η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έριχνε αποκλειστικά τις ευθύνες στον κ. Τσακνάκη και ο καθένας μπορεί να κάνει τους συνειρμούς του αν η ανακοίνωση της ΠΑΕ έπαιξε ρόλο ή όχι στην επιβαρυντική γι' αυτήν έκθεση.
Όσον αφορά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την αστυνομία είχαν εισιτήρια, αλλά ο ισχυρισμός αυτός ανατρέπεται από το report του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, καθώς μόνο 70 εισιτήρια (50+20 προσκλήσεις) δεν πέρασαν από το σύστημα, τη στιγμή που στη θύρα 7 εισήλθαν 500 οπαδοί χωρίς να χτυπηθεί κανένα εισιτήριο εκεί, άρα υπάρχουν εκατοντάδες οπαδοί που μπήκαν τελικά χωρίς να έχουν εισιτήρια.
Η απολογία ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκού έχει οριστεί για αύριο (Παρασκευή) το πρωί.
Τα επόμενα εντός έδρας ματς του ΠΑΣ Γιάννινα είναι στις 29 Ιανουαρίου με τον Παναιτωλικό και στις 15 Φεβρουαρίου με την Δόξα Δράμας (εξ' αναβολής). Αν η ΠΑΕ δεν πάρει αναβολή και η υπόθεση εκδικαστεί κανονικά και αν υπάρξει τιμωρία έδρας, αυτά είναι τα πιθανά ματς να εκτίσει ο ΠΑΣ, αν η δικαιοσύνη εξαντλήσει την αυστηρότητά της.

ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/9971/50/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: