powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Γέμισαν Άη-Βασίληδες τα Γιάννενα!

Πάνω από 500 Αγιοβασίληδες έτρεξαν στο πρώτο Santa Run, που ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων. Το «τσουχτερό» κρύο δεν εμπόδισε τον κόσμο να δώσει «βροντερό» παρών
και να στείλει μήνυμα στο Δήμο, πως η εκδήλωση αυτή πρέπει να γίνει θεσμός!
Χρόνοι και θέσεις στην κατάταξη δεν υπήρξαν, αφού ο αγώνας ήταν μια γιορτή, τα έσοδα της οποίας ήταν για καλό σκοπό, αφού θα διατεθούν στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών Π.Ε. Βορειοδυτικής Ελλάδος και στους Αθλητικούς ομίλους ΑμεΑ Ιωαννίνων.


«Χρόνια Πολλά σε όλους» ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ενώ ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας επεσήμανε πως «είναι μια εκδήλωση αλληλεγγύης».
«Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει υγεία για όλους και να είναι καλή για την πόλη μας» είπε, με τη σειρά του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Καψάλης. «Παρών» και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, που ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Ο Β. Χήτος
Στον αγώνα έτρεξε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Βασίλης Χήτος. «Ακολουθούμε τα δρώμενα της πόλης. Είναι πολύ όμορφο το περιβάλλον και ο κόσμος δίνει ενέργεια. Πάμε ένα βήμα μπροστά και εύχομαι να μεγαλώσουν αυτά» είπε στην κάμερα της ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Στον αγώνα, ντυμένος Άη Βασίλης φυσικά, έτρεξε και ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Τάκης Κατηρτσίδης.

ΠΗΓΗ: http://vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: