powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα αδικήματα στο πλαίσιο περιπολιών και αστυνομικών ερευνών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου



Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών, στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα:
 Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, συνελήφθη χθες (13-12-2014) αργά το βράδυ, στο σημείο εισόδου του Ελέγχου Διαβατηρίων Κακαβιάς, ένας 25χρονος υπήκοος Ρουμανίας, διότι στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, μικροποσότητα κάνναβης, μία γεμιστήρα πιστολιού με (4) φυσίγγια και ένα μαχαίρι.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, συνελήφθη σήμερα (14-12-2014) μετά τα μεσάνυχτα στο Λούρο Πρέβεζας, ένας 24χρονος Αλβανός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του λαθραίος καπνός, βάρους (1.634) γραμμαρίων ενώ προέκυψε ότι στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, συνελήφθη χθες (13-12-2014) αργά το βράδυ στο Λούρο Πρέβεζας, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εισήλθε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη χθες (13-12-2014) το απόγευμα στα Ιωάννινα, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση (8) μηνών για κλοπή.
Από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας, συνελήφθη σήμερα (14-12-2014) τα ξημερώματα στο Ασπροκκλήσι Φιλιατών, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αφού διέρρηξε μαζί με συνεργούς του σπίτι ιδιοκτησίας ημεδαπού, αφαίρεσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και του σπιτιού. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 24 και 41 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, μαζί με συνεργό τους που αναζητείται, το μεσημέρι της 11-12-2014, εισήλθαν σε μονοκατοικία στα Ιωάννινα και με τη μέθοδο της απασχόλησης (πώληση κουβερτών), αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και χρυσό κόσμημα.

Οι συλληφθέντες και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: