powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου Αττικής, στόλισε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του και διακόσμισε εορταστικά το γραφεία του, διασκεδάζοντας παράλληλα σε σχετικό γλέντι και εκπέμποντας πανανθρώπινα μηνύματα Αγάπης

Την Κυριακή το απόγευμα στις 14 Δεκεμβρίου 2014, συγκεντρώθηκε στα γραφεία του, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου, για να στολίσει το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, τηρώντας τα πατροπαράδοντα έθιμα και αναδεικνύοντας τη δράση  του αυτή, σε ένα πανανθρώπινο  μήνυμα Αγάπης.

Ανοίγοντας την συνάντηση αυτή, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Εύα Χαλατσά, διάβασε κείμενα  του Αποστόλου Παύλου από την Αγία Γραφή, για την Αγάπη.

Ακολούθησε η Έφορος Πολιτισμού Ελευθερία Ταουηλ Τσακάλου, που μεταξύ άλλων είπε.

''Αγαπημένοι,
φιλές και φίλοι.
Καλώς ανταμώσαμε και σήμερα όπως κάθε χρόνο, λίγες ημέρες πριν την Γέννηση του Χριστού !
Άραγε, τι άλλο καλύτερο θα μπορούσαμε να πούμε από την αγάπη.
Καθόσον ο Θεός Αγάπη εστι!
Γεννιόμαστε με αυτή και πρέπει να είναι φάρος στη ζωή μας .
 Η αγάπη αποτελεί το ακρογωνιαίο λίθο της Ορθόδοξης Πίστεως μας και είναι η πηγή και η ρίζα όλων των αρετών. Πηγάζει από τον Χριστό και επιστρέφει στον Χριστό μέσα από τις καλές μας πράξεις.
Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει πως άνθρωποι που έχουν αγάπη και σκέφτονται θετικά είναι χαρούμενοι ,δεν αρρωσταίνουν εύκολα , όσο εκείνοι οι οποίοι σκέφτονται πονηρά και έχουν μίσος.
 Το μίσος είναι νόσος μεταδοτική..
Όταν σε αγαπάνε αληθινά νιώθεις Δύναμη..
 Όταν αγαπάς έχεις θάρρος..
Η αγάπη δεν έχει μέτρο, είναι απεριόριστη...
Αγαπάτε Αλλήλους !''

Ακολούθησε το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και η ανάλογη διακόσμηση του  Γραφείου, για τις χρονιάρες μέρες που έρχονται.

Στη συνέχεια έγινε προσφορά δώρων μεταξύ των μελών του Δ.Σ.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σχετικό γλέντι, με φαγητά  και άλλα εδέσματα που παρασκεύασαν τα μέλη-γυναίκες του  Συνδέσμου και φυσικά ηπειρώτικο τσίπουρο

Και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: