powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

"Πρωταθλητές χειμώνα" οι Μικρασιάτες

Πέφτει και τυπικά την Κυριακή η αυλαία του α' γύρου του πρωταθλήματος της Α' ερασιτεχνικής, ωστόσο από σήμερα (Σάββατο) γνωρίζουμε ήδη την «πρωταθλήτρια χειμώνα» που είναι η Α.Ε. Μικρασιατών καθώς επικράτησε με 3-1 του Ροδοτοπίου.
Το τελευταίο ματς του 2011 για τις δύο ομάδες εξελίχτηκε σε ντέρμπι λόγω του βούρκου στο τερέν του γηπέδου των «Χαμένων Πατρίδων», αλλά ο Σίμος Ναυρούζογλου είχε διαφορετική άποψη και αποδείχτηκε η «χρυσή αλλαγή» για τον Νίκος Κύργιο, αφού με δύο δικά του γκολ στο 75' και το 88' οι Μικρασιάτες πήραν την πολύτιμη νίκη.
Οι Μικρασιάτες προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Λιαπάκη, αλλά το ματς δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν, αφού το βαρύ γήπεδο δυσκόλευε την ανάπτυξη της ομάδας. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 64' ο Μέγας ισοφάρισε σε 1-1 για το Ροδοτόπι, δυσκολεύοντας κι άλλο την κατάσταση. Όμως ο Σίμος Ναυρόζογλου στο 75' με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κουμπή ξανάδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και στο 88' πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά χρειάστηκε να μπει με την μπάλα στα δίχτυα, αφού στο πρώτο του σουτ η μπάλα κόλλησε στη λάσπη λίγο πριν τη γραμμή.
Ο κ. Κύργιος μιλώντας στο site του super-fm.gr τόνισε για τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα:
«Δίκαια βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Μία μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου με τους παίκτες και τη διοίκηση ανταμείβεται μέχρι στιγμής. Η ομάδα διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και κυρίως καλούς χαρακτήρες και αυτό συνέβαλε να είμαστε πρώτοι. Ελπίζω να συνεχίσουμε για να βγούμε και πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν».
Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, η Κρύα επικράτησε της Βουνοπλαγιάς και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από τους Μικρασιάτες. Στο 40' ο Παπαδόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Κρύας, η Βουνοπλαγιά ισοφάρισε με τον Χαλάφτρη στην επνοή του α' μέρους και στο 65' ο Παπαδόπουλος και πάλι έκανε το 2-1 που διατηρεί σε τροχιά πρωταθλήματος την Κρύα, αντίθετα η Βουνοπλαγιά που πρωταγωνίστησε για πολλές αγωνιστικές, δείχνει να έχει «ξεφουσκώσει» εσχάτως.
Σε άλλα ματς, το Καλπάκι πήρε νίκη-ανάσα εκτός έδρας επί της Μουσιωτίτσας, ο Ατρόμητος συνέτριψε με 6-2 το Κουτσελιό, ενώ η κακοκαιρία δεν επέτρεψε να διεξαχθεί ο αγώνας Λαψίστας-Πεδινής.
 
Κόντσικα-Χαροκόπι οι άτυποι "πρωταθλητές" στη Β'
Με 5-1 συνέτριψε την Αμφιθέα η Κόντσικα που διατήρησε την πρωτιά στον Α' Όμιλο της Β' ερασιτεχνικής και ανεξαρτήτως αποτελέσματος των Καμποχωρίων με την Περίβλεπτο την Κυριακή, κερδίζει τον τίτλο της "πρωταθλήτριας χειμώνα", όπως και το Χαροκόπι στον Β' Όμιλο, που έχει ξεφύγει βαθμολογικά εδώ και πολλές αγωνιστικές. 

ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/9632/52/lang,el/  

Δεν υπάρχουν σχόλια: