powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη-θρίλερ οι γυναίκες της Φ.Ε. Ιωαννίνων

Στο τάι-μπρέικ κρίθηκε για μία ακόμα αγωνιστική παιχνίδι της γυναικείας ομάδας της Φιλαθλητικής Ένωσης Ιωαννίνων, μόνο που αυτή τη φορά οι κοπέλες του Δημήτρη Καλογήρου ήταν πιο ψύχραιμες από τον Ερμή Δράμας και στις λεπτομέρειες κέρδισαν το παιχνίδι, φτάνοντας στους 5 βαθμούς σε 6 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Η ΦΕΙ ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο σετ και το κατέκτησε σχετικά εύκολα με 25-20, όμως ο Ερμής με μια εντυπωσιακή αντεπίθεση πήρε τα δύο επόμενα σετ αιφνιδιάζοντας την τοπική μας ομάδα. Ο Δημήτρης Καλογήρου κατάφερε να "ξυπνήσει" τις αθλήτριές του στο 4ο σετ και η ΦΕΙ έφτασε σ' ένα εντυπωσιακό 25-13 οδηγώντας το ματς στη ρωσική ρουλέτα του τάι-μπρέικ που κρίθηκε τελικά στις λεποτομέρειες. 
Τα σετ: 25-20, 15-25, 19-25, 25-13, 15-13.
ΦΕ Ιωαννίνων (Καλογήρου): Ασημακίδου, Αναστασίου, Χατζηγιαννάκου, Παπακωνσταντίνου, Λακιώτη, Χαμπηλομάτη, Κυριατζή (λ), Γκουντουβά.
Ερμής Δράμας (Αβερκιάδης): Tυχάλα, Παπαλεξίου, Αθανασιάδου, Καρατισίδου, Παρλόγλου, Μόσχουρη, Χατζηελευθερίου (λ), Παντελίδου, Σωτήρογλου, Μάρκου, Τερτλίδου.
Ρεπό είχαν οι άνδρες της ΦΕΙ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. 

ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/9634/83/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: