powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Εντατικές προπονήσεις για όλους τους αθλητές του Ν.Ο Ιωαννίνων

Σχεδόν ποτέ δεν σταματούν στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων οι προπονήσεις και η προετοιμασία γενικά των αθλητών του όλων των κατηγοριών. Η Κωπηλασία εξάλλου είναι ένα άθλημα απαιτητικό που προϋποθέτει επιμονή, υπομονή, σωστή τεχνική και φυσικά πολύ καλή φυσική κατάσταση.
Ο Ν.Ο.Ι. διαθέτει σήμερα μία πολύ έμπειρη ομάδα τεχνικών, επικεφαλής των οποίων είναι ο κ. Θύμιος Βλάχος, βετεράνος πρωταθλητής της Κωπηλασίας και με πλούσια προϋπηρεσία ως ομοσπονδιακός προπονητής στην Ελληνική Εθνική Ομάδα. Παράλληλα, ο Ναυτικός Όμιλος έχει στην διάθεσή του ένα ιδιόκτητο τριώροφο κλειστό γυμναστήριο, άρτια εξοπλισμένο, όπου οι αθλητές όλων των τμημάτων του, από τους αρχάριους ως τους ενήλικες, προπονούνται σε καθημερινή βάση και όταν φυσικά ο καιρός δεν επιτρέπει την έξοδο με βάρκες στην Παμβώτιδα.
Πάντως, οι αρχάριοι αθλητές της Κωπηλασίας, πριν δοκιμάσουν στην πράξη το άθλημα που επέλεξαν, μπαίνοντας δηλαδή στην λίμνη, περνούν υποχρεωτικά από το κλειστό Κωπηλατήριο (φωτό) που διαθέτει το ΕΑΝΚΙ. Εκεί διδάσκονται λεπτομερώς απ' τους προπονητές τους την τεχνική που απαιτείται, προκειμένου να εξοικειωθούν με την Κωπηλασία και τις απαιτήσεις της.

ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/9649/84/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: