powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Σε υπόθεση για δύο μετατρέπεται η Α’ ερασιτεχνική

«Μπλε» βάφτηκε το σημερινό ντέρμπι Θύελλας Κατσικά-Ανατολής, καθώς οι Πόντιοι επικράτησαν με γκολ του Πολυχρονιάδη στο 50ο λεπτό, ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας πιάνοντας τους σημερινούς τους αντιπάλους, ωστόσο και οι δύο έμειναν 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή και την ομάδα των Μικρασιατών που καταδιώκεται προς το παρόν από την Κρύα.
Στη Β' ερασιτεχνική, τα Καμποχώρια κέρδισαν με 1-0 την Περίβλεπτο και πλησίασαν στον πόντο την Κόντσικα, η οποία όμως αναδείχτηκε από χθες πρωταθλήτρια χειμώνα και μαθηματικά.
Στον Β' όμιλο, το Χαροκόπι ξέφυγε στο +13 στην πρώτη θέση, με τις εκπλήξεις να έρχονται στη 2η θέση της βαθμολογίας, όπου τόσο ο Ολυμπιακός Ιωαννίνων όσο και το Κάστρο ηττήθηκαν, αλλά οι Λογγάδες δεν το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο, αφού κι αυτές έμειναν στην ισοπαλία.
Στον Α' Όμιλο της Γ' ερασιτεχνικής προέκυψε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή, με τον ΠΑΟ Κόνιτσας να κάνει μεγάλο διπλό στον Δαβάκη και να τον πιάνει στην κορυφή όπως και το Περιστέρι, το οποίο όμως έχει παιχνίδι λιγότερο, καθώς δεν διεξήχθη η αναμέτρηση με την Ζίτσα.
Στον Β' Όμιλο «πρωταθλήτρια χειμώνα» αναδείχτηκε η Αετοράχη που επικράτησε με 8-0 του Πήγασου.

ΠΗΓΗ:  http://www.super-fm.gr/content/view/9640/52/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: