powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Δώρα στην παιδιατρική μοίρασαν παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα

Μία ακόμα πρωτοβουλία αλληλεγγύης και αγάπης ανέλαβε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία μοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις Άγιες μέρες στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, αλλά και του Νοσοκομείου Χατζηκώστα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Γιώργος Ντάσιος, Αλέξης Μιχαήλ και Τάσος Πάντος επισκέφθηκαν την Παρασκευή τα δύο νοσοκομεία της πόλης και έδειξαν για μία ακόμα φορά τον κοινωνικό χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών της ομάδας, αλλά και της ΠΑΕ που μετά τη συγκινητική της πρωτοβουλία να μοιράσει δώρα στη μονή Ντουραχάνη και στα 80 και πλέον παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, δεν ξέχασε και τα παιδιά που νοσηλεύονται. 
Τους τρεις ποδοσφαιριστές συνόδευαν και στελέχη της ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο κ. Ουλάσογλου και η κα Πεζοδρόμου. 
Στα παιδιά, εκτός από χαρά, μοίρασαν φανέλες και δώρα εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων.
  Βατή κλήρωση για τον ΠΑΣ που θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης
Αρκετά καλή και βατή μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος για τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα υποδεχτεί στο «Ζωσιμάδες» στις 11 ή στις 18 Ιανουαρίου τον Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια της 5ης φάσης του θεσμού. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί μεταξύ τους στις 18 Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα και οι Γιαννιώτες είχαν επιβληθεί άνετα με 3-1, πετυχαίνοντας μετά από πάρα πολλά χρόνια 3 γκολ σε αγώνα του πρώτου τη τάξει Εθνικού μας πρωταθλήματος. Από τότε, όμως, άλλαξαν αρκετά στην ομάδα της Πελοποννήσου με κυριότερο το ότι ανέλαβε τα ηνία ο Σάκης Τσιώλης, οδηγώντας το ποδοσφαιρικό «πτώμα» στην αναγέννησή του. Παρά τις αλλαγές πάντως στην Τρίπολη, μέσα στα Γιάννενα τέτοια παιχνίδια είναι του χεριού του ΠΑΣ, ο οποίος διαφυλάττοντας το «κάστρο» του μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση στη φάση των «8», που να σημειωθεί ότι κι εκείνη θα περιλαμβάνει νοκ-άουτ παιχνίδια.
Να σημειωθεί ότι για όσους σπεύσουν να αγοράσουν κάρτα διαρκείας β' γύρου, θα παρακολουθήσουν χωρίς επιπλέον εισιτήριο το παιχνίδι κυπέλλου, όπως θα παρακολουθήσουν και τα εναπομείναντα ματς του α' γύρου με τον ΟΦΗ και την Δόξα Δράμας. 
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των παιχνιδιών δεν οριστικοποιήθηκαν, γιατί υπάρχουν και τα εξ' αναβολής ματς Λεβαδειακού και Δόξα Δράμας. Έτσι, λοιπόν, υπάρχουν δύο πιθανές ημερομηνίες, 11 ή 18 Ιανουαρίου. Λογικά το ματς του ΠΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης θα γίνει Τετάρτη 18 του μηνός και τρεις μέρες μετά (Σάββατο 21 Ιανουαρίου) θα ακολουθεί και το παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτήν τη φορά στην Τρίπολη.
Σχολιάζοντας την κλήρωση ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Αλέξης Μιχαήλ, τόνισε: «Είναι μια ομάδα στα μέτρα μας. Έχει αλλάξει σχετικά πρόσφατα προπονητή κι έχει κάνει καλά αποτελέσματα από τότε, αλλά στην έδρα μας έχουμε το πάνω χέρι και θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας με μια καλή εμφάνιση και με πρόκριση». Αναφορικά με τη νίκη επί του Διαγόρα σχολίασε: «Ήταν ένα ματς που ξέρετε όλοι την ταλαιπωρία που υπήρξε στο ταξίδι, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε κάνοντας μάλιστα ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη μας βγήκε η κούραση, αλλά θα μπορούσαμε σίγουρα να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Εν κατακλείδι κρατάμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση».
Ο Μιχαήλ στάθηκε άτυχος στο προχθεσινό ματς, καθώς αποκόμισε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, που αν και θα τον ταλαιπωρεί για 1,5 μήνα, ευτυχώς δεν θα του στερεί τη δυνατότητα να αγωνίζεται. Πιο συγκεκριμένα ο αριστεροπόδαρος αμυντικός υπέστη διατομή εκτείνοντος τένοντος ονυχοφόρου φάλαγκος μέσου δαχτύλου αριστεράς χειρός (σφυροδαχτυλία). Στο μεσαίο δάχτυλο του Μιχαήλ τοποθετήθηκε νάρθηκας τον οποίο θα φοράει για 45 ημέρες, χωρίς ωστόσο να του στερεί την δυνατότητα να προπονείται. Όπως μας είπε ο ίδιος δεν είναι κάτι σοβαρό και ούτε καν αντελήφθη πως τραυματίστηκε.
Ο Μιχαήλ θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για όλο αυτό το διάστημα και σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν υποχωρήσει, το καλοκαίρι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
  Πολλά αμφίρροπα ματς
Στα υπόλοιπα ζευγάρια, ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που θα γίνει στην Τούμπα, ενώ στα υπόλοιπα ματς, έστω κι αν δεν υπάρχει πολύ μεγάλο ντέρμπι, προκύπτουν ματς με ισοδύναμες ομάδες ή ματς που θα είναι αμφίρροπα λόγω ομάδας που θα είναι γηπεδούχος, με εξαίρεση φυσικά το παιχνίδι Ολυμπιακού-Θρασύβουλου που αναμένεται να είναι παράσταση για ένα ρόλο.
Αναλυτικά τα 8 ζευγάρια
Ολυμπιακός-Θρασύβουλος
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
Ατρόμητος-Άρης
Κέρκυρα-Δόξα Δράμας
Ξάνθη-Πανσερραϊκός
Εθνικός Αστέρας ή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ*
Παναιτωλικός-ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης

*Εκκρεμεί απόφαση για το παιχνίδι Εθνικού Αστέρα-ΠΑΟΚ που διακόπηκε, αλλά η απόφαση αναμένεται να είναι καταδικαστική για την ομάδα της Καισαριανής, αφού το ματς διακόπηκε με δική της υπαιτιότητα.
  Ξανά στα γήπεδα στις 28 Ιανουαρίου
Σε διακοπές βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα από την Παρασκευή και ο Άγγελος Αναστασιάδης όρισε την επόμενη προπόνηση στις 28 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Το πρωτάθλημα μπαίνει πλέον σε μια κρίσιμη καμπή, όπου τα λάθη δεν επιτρέπονται και τα περιθώρια να διορθωθούν -αν γίνουν- είναι σχεδόν ανύπαρκτα, αφού ήδη η ομάδα «χρωστάει» τους 3 βαθμούς που έχασε με την Ξάνθη στο γήπεδό της. Δυστυχώς ο νέος τεχνικός δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά του ως το ματς με τον ΟΦΗ για να διορθώσει πολλά πράγματα, αλλά κάθε μέρα που θα περνάει θα προσπαθεί να περνάει τακτικές της δικής του φιλοσοφίας.
Επί τη ευκαιρία να θυμίσουμε ότι στον αγώνα με τον ΟΦΗ θα απουσιάσει ο Τάσος Πάντος που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Άρη. Από το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα απουσιάσει επίσης ο Μπουζίντ και από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα θα απουσιάσει ο Ηλίας Κώτσιος.

ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: