powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ: Ανάδειξη Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Επιτροπών

Στην εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα προχώρησε σήμερα, όπως προβλέπεται από τον «Καλλικράτη» το Δημοτικό Συμβούλιο Δωδώνης. Συνάμα ανέδειξε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Πρόεδρος του σώματος αναδείχθηκε ο κ. Σωτήρης Ανδρούτσος, Αντιπρόεδρος ο κ. Φώτης Ζυγούρης, ο οποίος προτάθηκε από την παράταξη της αντιπολίτευσης και Γραμματέας ο κ. Σπύρος Λαδόπουλος.
Ο κ. Ανδρούτσος ευχαρίστησε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του σώματος μέχρι το τέλος της θητείας του.
Ο Δήμαρχος Χρήστος Ντακαλέτσης έδωσε τις ευχές του στο νέο προεδρείο και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά του.
Μέλη στην Οικονομική Επιτροπή αναδείχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Θεοχάρης Γιώργος, Λιόντος Κώστας, Σπύρου Δημήτρης, Παναγιώτα Ναβρόζογλου, Σπυρόπουλος Πέτρος και Ντάσιος Χρήστος.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής μετέχουν: Μπακόλας Βασίλης, Χήρας Βασίλης, Καραπάνος Θωμάς, Δήμος Βασίλης, Ναστούλης Βαγγέλης και Σκλιβανίτης Βάιος- Αλέξανδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: