powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Γιάννης Καραγιάννης: Πολλαπλά οφέλη για τα Γιάννενα από τη φιλοξενία διεθνών κωπηλατικών διοργανώσεων


Με υπόμνημα που υπέβαλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και κοινοποίησε στις αρμόδιες τοπικές αρχές, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων ενημερώνει για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την ενίσχυση του εξοπλισμού και τη συντήρηση των ναυταθλητικών υποδομών της Λιμνοπούλας. Παράλληλα γνωστοποιεί ότι, κατόπιν πρότασής του, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία θα καταθέσει αίτημα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για διεξαγωγή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας εφήβων - νεανίδων το 2019 στα Γιάννενα, και ζητά από την ελληνική πολιτεία τη στήριξη του εγχειρήματος.
Ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης, αφού παρέλαβε το υπόμνημα και ενημερώθηκε αρμοδίως από τα μέλη του ΔΣ του ΝΟΙ για τα θέματα που έχουν προκύψει από την ελλιπή συντήρηση των υποδομών, δήλωσε πως η πολιτεία οφείλει να δώσει άμεσα λύσεις στα δίκαια αιτήματα του Ναυτικού Ομίλου και πως ο ίδιος θα σταθεί αρωγός στην επίλυσή τους.

«Η αναβάθμιση των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων και η επιστροφή των μεγάλων κωπηλατικών διοργανώσεων στην Παμβώτιδα, είναι αιτήματα που πρέπει να στηριχθούν και να διεκδικηθούν συντονισμένα από όλους τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγιάννης, και υπογράμμισε ότι «Η ευδοκίμησή τους, αφενός θα συνεισφέρει σημαντικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, αφετέρου θα καταστήσει ξανά τα Γιάννενα "μητρόπολη" της κωπηλασίας, συμβάλλοντας έτσι πολλαπλασιαστικά στην προβολή, την αναγνωρισιμότητα και την ισχυροποίηση του brand name της πόλης ως αθλητικός τουριστικός προορισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: