powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Συνάντηση του Γιάννη Στέφου με τον Υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη παρουσία της κ. Μάρθας Παλαιοπάνου την Έφορο Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων (ΝΟΙ)


O βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος συναντήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη. Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η κ. Μάρθα Παλαιοπάνου Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων (ΝΟΙ).
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον ΝΟΙ.
Ο βουλευτής με την αρωγή της κ. Παλαιοπάνου έδωσαν το στίγμα ενός ομίλου, που λειτουργεί απρόσκοπτα από το 1954 έχοντας στο ενεργητικό του δεκάδες διακρίσεις σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο-ολυμπιακό επίπεδο, έτσι ώστε να θεωρείται η ‘Μέκκα της Κωπηλασίας’.
Συνεπώς, δίκαια αποσπάστηκε η απόλυτη συμπαράσταση του υφυπουργού στο αίτημα για τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Εφήβων το 2019 στην πόλη μας.
Ο υφυπουργός δεσμεύτηκε, ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την επιτυχή διεκδίκηση και διεξαγωγή του πρωταθλήματος στα Γιάννενα.
Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στον ευρωπαϊκό χώρο, το οποίο προβλέπεται να φέρει στην πόλη περισσότερους από 2000 αθλητές και επισκέπτες.
Τα οφέλη του θα είναι πολλαπλασιαστικά, αφού κατ’ αυτόν τον τρόπο θα προβληθεί τουριστικά η περιοχή και θα ενισχυθεί σε μεσοπρόθεσμο διάστημα η τοπική οικονομία.
Το δεύτερο βασικό θέμα που συζητήθηκε και το οποίο θα τεθεί σε μια προοπτική εφαρμογής, με βάση και τις υπάρχουσες δημοσιονομικές ανάγκες της χώρας, είναι η αναβάθμιση του χώρου των εγκαταστάσεων του ΝΟΙ.

Η συνάντηση των τριών έγινε σε πολύ ζεστό και εποικοδομητικό κλίμα με άμεσες δεσμεύσεις του υφυπουργού για τα θέματα του ΝΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: