powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός στο Βαρλαάμ Ιωαννίνων, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθη, χθες (27-03-2017) το βράδυ στο Βαρλαάμ Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 32χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό την Αθήνα, τέσσερις ομοεθνείς του, τρεις άνδρες, ηλικίας 34, 33 και 40 ετών καθώς και μία 64χρονη γυναίκα, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 32χρνου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά
το χρηματικό ποσό των (1.400) ευρώ και
ένα κινητό τηλέφωνο

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: