powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Σύλληψη 67χρονου ημεδαπού στην περιοχή του Τσεπέλοβου Ιωαννίνων, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, πέντε μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθη, σήμερα (19-03-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Επαρχιακή Οδό Ασπραγγέλων – Τσεπελόβου, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 67χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 67χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, πέντε υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 28, 26, 29, 33 και 29 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων μεταναστών προέκυψε ότι σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: