powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Φιλικό παλαίμαχων Π.Α.Σ. Γιάννινα - Μπαρτσελόνα


Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ συμμετείχε ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Τα Γιάννενα φιλοξένησαν τους παλαίμαχους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό προσφύγων, που διαμένουν σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας.
Ο Σύλλογος των παικτών της Barça επιθυμούσε να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα και να προωθήσει μία εκστρατεία εξεύρεσης πόρων για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών τους.
Στο πλαίσια της επίσκεψής τους έδωσαν φιλικό με τους παλαίμαχους του ΠΑΣ Γιάννινα, στους Ζωσιμάδες.
Το 0-1 έκανε η Μπαρτσελόνα στο 29'. Ο Ντέου μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Κόδρο με νέο σουτ άνοιξε το σκορ.
Στο 35' οι Καταλανοί έφτασαν σε δεύτερο τέρμα, όταν ο Μόλιστ πέρασε τον Μάστακα και σκόραρε προ κενής εστίας (0-2).
Στο 51' έγινε το 0-3, με τον Κόδρο που πέρασε τον γκολκίπερ του ΠΑΣ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ μείωσαν σε 1-3 στο 69', με κεφαλιά του Καρμαρή, ενώ το τελικό 1-4 καταγράφηκε στο 80', με εκτέλεση πέναλτι του Κόδρο.
Οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ που αγωνίστηκαν, με προπονητή τον Βασίλη Παπαχρήστου:
Μάστακας, Κώνστας, Μπουτσουρής, Ζώης, Οικονόμου, Γκαρόζης, Γιάτσος, Σιχλιμοίρης, Μητσιόπουλος, Λιάκος, Κατερίνης. Στον πάγκο ήταν οι: Ζαβογιάννης, Τσιατούρας, Κοντοδήμας, Ντέτσικας, Κλείτσας, Κοζανίτης, Χαρίσης, Κορμαρής, Τζιάλλας, Μαρούλης, Γκολφινόπουλος, Τσιάβος, Παπαρούνας, Παπαβασιλείου, Φιλιάς.
Για τη Μπαρτσελόνα, με προπονητή τον Ζοζέ Παλάου, έπαιξαν οι: Γκουζμάν, Μπλανκουέρα, Πέρεζ, Ντέου, Τσαβαρία, Ρόσας, Ντελγκάδο, Μόλιστ, Λάντι, Κόδρο, Μπαμπαγκίντα. Στον πάγκο βρέθηκαν και αγωνίστηκαν ακόμα οι: Φάρες, Ορτούνο, Γκαρσία, Μπαράδο, Παλάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: