powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Εγνατία Οδό, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 29 κιλά και 610 γραμμάρια κάνναβης, με σκοπό τη διακίνηση


Συνελήφθησαν, σήμερα (28-11-2016) το πρωί στην Εγνατία Οδό (στα διόδια Μαλακασίου), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου και του Σταθμού Τροχαίας Μετσόβου, δύο άτομα, ένας 28χρονος ημεδαπός και ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και παραβάσεων της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 28χρονος με συνεπιβάτη τον 21χρονο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μέσα σε δύο ταξιδιωτικούς σάκους, (24) δέματα που περιείχαν κάνναβη, βάρους (29.610) γραμμαρίων.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 21χρονος αλλοδαπός είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, στερούμενος νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: