powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 0-0


Κόλλησαν στο βούρκο των «Ζωσιμάδων» ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός

Χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε η εξ' αναβολής αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα του πρώτου μέρους η καλή μεσοαμυντική λειτουργία και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα οι τελικές φάσεις να είναι ελάχιστες.
Στο 34',  ο Κόντε έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή προ του Κουλιμπαλί, από σέντρα του Κοζορώνη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο 57' ο Μάντζιος βγήκε τετ α τετ με τον Περιστερίδη από πάσα του Καραμπουέ, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ τον νίκησε στο σουτ που έκανε.
Με την είσοδο του Βιντάλ στον αγώνα, το επιθετικό δίδυμο του ΠΑΣ απαρτιζόταν από Ζάιρο και Γιάκο. Στο 82' ο πρώτος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση, πιάνοντας "αέρα".

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (62' Ακόστα), Λίλα, Γιάκος, Μαμπουλού (68' Ζάιρο), Κόντε (76' Βιντάλ).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας (46' Καλτσάς), Ζεζίνιο (87' Μεντί), Τόνι Σίλβα, Καραμπουέ (72' Γιακουμάκης), Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: