powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Μέτσοβο: Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης και κλοπής σε βάρος ηλικιωμένων


Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 34χρονης ημεδαπής ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και έναν άνδρα συνεργό της

Με το πρόσχημα υποτιθέμενης οικονομικής εκκρεμότητας συγγενών των παθόντων και με τη μέθοδο της απασχόλησης, απέσπασαν χρηματικά ποσά

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 34χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτες και κλοπή, που έγιναν την 19-01-2016 και την 05-04-2016 στο Μέτσοβο Ιωαννίνων.
Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν άνδρα συνεργό της, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες εμπλέκονται στις παρακάτω υποθέσεις απάτης και κλοπής:
Το πρωί της 19-01-2016 στο Μέτσοβο, αφού προσέγγισαν 83χρονο ημεδαπό, στη συνέχεια με το πρόσχημα υποτιθέμενης οικονομικής εκκρεμότητας συγγενικού του προσώπου στην εφορία, απέσπασαν από αυτόν χρηματικό ποσό ενώ ταυτόχρονα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, έκλεψαν από το εσωτερικό του σπιτιού χρηματικό ποσό.
 Στη συνέχεια, την 05-04-2016, στην ίδια περιοχή και με την ίδια μεθοδολογία, έπεισαν 88χρονο ημεδαπό να τους παραδώσει χρηματικό ποσό ενώ αφαίρεσαν επίσης χρηματικό ποσό από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: