powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Επιτυχημένη η Ημερίδα Πρόληψης Ιατρικών Παθήσεων στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα Πρόληψης Ιατρικών Παθήσεων, που συντόνισε ο κ. Στέφανος Φούσας, Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Ταξίαρχου κ. Νικολάου Ανδριόπουλου.
Ο Διοικητής της 8ης Μεραρχίας, εξήρε την προσπάθεια του καθηγητή κ. Στ. Φούσα και υπογράμμισε την καταλυτική σημασία της πρόληψης για την καθημερινή ζωή των εν ενεργεία ενστόλων αλλά και αποστράτων αξιωματικών, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα που φιλοξένησε την εκδήλωση.
Συμμετείχαν οι Κολιός Μάριος, λοχαγός-καρδιολόγος, Παππάς Ηλίας, χειρουργός ουρολόγος, Μάρκου Έφη, δερματολόγος-αφροδισιολόγος-Δ/τρια Norsk Legesenter Νορβηγίας, Στεφανάκη Ευθαλία, αλλεργιολόγος και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας,  Παπανικολάου Γεώργιος, χειρουργός οδοντίατρος-περιοδοντολόγος-εμφυτευματολόγος και Σταύρου Σταύρος, μεταπτυχιακός ερευνητής.  

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Ταξίαρχος κ. Ν. Ανδριόπουλος απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας αλλά και στα μέλη της ομάδας των επιστημόνων, ιατρών και άλλων, που προέβησαν σε ενδιαφέρουσες εισηγήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: