powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ο Δήμος Πωγωνίου βραβεύει για την προσφορά του το συντοπίτη του Προέδρου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας Στέφανου Γρ. Φούσα



Ο Δήμος Πωγωνίου-Παρακάλαμος αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό στο οδοιπορικό υγείας και πρόληψης της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνου Καψάλη. 
Δεκαέξι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, με συντονιστή τον Στέφανο Γρ. Φούσα, Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας επωμίστηκαν την ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη ιατρικών παθήσεων και έδωσαν οδηγίες σε ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής Πωγωνίου που ζήτησαν τη βοήθειά τους. 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Βόβας Γεώργιος, καρδιολόγος, Ζαχαρή Αθηνά, ψυχίατρος, Καλογεράς Δημήτριος, χειρουργός ουρολόγος, Κίτσου Παρασκευή, χειρουργός οδοντίατρος, Λάμπρη Ευαγγελή, παθολογοανατόμος, Νάστος Νικόλαος, μαιευτήρας-γυναικολόγος, Παπανικολάου Γεώργιος, χειρουργός οδοντίατρος-περιοδοντολόγος-εμφυτευματολόγος, Παππάς Θάνος, παιδίατρος, Πότσης Θωμάς, καρδιολόγος, Ρούντου Βάια, χειρουργός οφθαλμίατρος, Στεφανάκη Ευθαλία, αλλεργιολόγος και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, Τασολάμπρου Χρυσούλα, γαστρεντερολόγος-ηπατολόγος, Τσαγκαλίδου Ευγενία, ειδ. Καρδιολόγος, Τσίμαρης Δημήτριος, χειρουργός ορθοπεδικός και Σταύρου Σταύρος, μεταπτυχιακός ερευνητής. 
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμος Πωγωνίου, η Τοπική Κοινότητα Παρακαλάμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακαλάμου, ο Αθλητικός Όμιλος Παρακαλάμου και ο Σύλλογος Γυναικών Άνω Καλαμά ευχαρίστησαν όλους τους ομιλητές και απένειμαν τιμητική πλακέτα στον συντοπίτη τους καθηγητή Καρδιολογίας για την «πολύτιμη προσφορά του στην περιοχή», δια χειρός του  Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Καψάλη, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του τιμωμένου, αποκαλώντας τον «αεικίνητο και ακαταπόνητο Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και παράδειγμα προς μίμηση για την ανιδιοτελή προσφορά του τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα, στους Δήμους του Νομού Ιωαννίνων, στους απόδημους της Αυστραλίας και της Αμερικής  και στο Δήμο Πωγωνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: