powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Καλπάκι Πωγωνίου: Σύλληψη 39χρονου Αλβανού, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση μεταφοράς και διακίνησης ποσότητας κάνναβης


Συνελήφθη, σήμερα  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση μεταφοράς και διακίνησης ποσότητας κάνναβης.
Επιπρόσθετα, ο 39χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απείθειας, διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Αναλυτικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κακαβιάς (στη διασταύρωση Καλπακίου), οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης, προσέκρουσε στα υπηρεσιακά οχήματα, με συνέπεια την πρόκληση υλικών ζημιών ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.
Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο 39χρονος δράστης έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τόσο ο ίδιος όσο και η 22χρονη Ελληνίδα  συνοδηγός του οχήματος και να μεταφερθούν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 39χρονος αλλοδαπός εμπλέκεται ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, σε υπόθεση μεταφοράς ποσότητας κάνναβης βάρους (10.500) γραμμαρίων και συνελήφθη κατόπιν σχετικού εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Ιωαννίνων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: