powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Γιάννενα: Εκδηλώσεις προς τιμή του Λορέντζου Μαβίλη, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου


Ο Δήμος Ιωαννιτών, ο Οργανισμός Κερκυραϊκών Εκδηλώσεων, η 

Κερκυραϊκή Ένωση Ιωαννίνων και το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων τιμούν με εκδηλώσεις που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου τον ποιητή και ήρωα του Δρίσκου Λορέντζο Μαβίλη. 
Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ. προγραμματίστηκε Επτανησιακή βραδιά με τη Χορωδία και Μαντολινάτα Λευκίμης Κέρκυρας.
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι κύριες εκδηλώσεις στη Βασιλική και στο Ύψωμα Δρίσκου.
Στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Βασιλικής θα τελεστεί Δοξολογία και μία ώρα αργότερα στο ύψωμα Δρίσκου θα γίνουν επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.
Οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν αμέσως μετά στο Πνευματικό Κέντρο Βασιλικής, όπου θα γίνουν χαιρετισμοί, ομιλία από την κ. Εύη Πολυμέρη, απαγγελία ποιημάτων από τους Σπύρο Ασωνίτη και Κωνσταντίνο Ρουβά και θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από το Σύλλογο Βασιλικής.
Τον ποιητή και ήρωα του Δρίσκου Λορέντζο Μαβίλη, τιμούν με εκδηλώσεις που θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου ο Δήμος Ιωαννιτών, ο Οργανισμός Κερκυραϊκών Εκδηλώσεων, η Κερκυραϊκή Ένωση Ιωαννίνων και το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: