powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2


Ολική ανατροπή με Μαμπουλού (69', 80')

Ο ρέφερι ακύρωσε κανονικό γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης Πετράκης έριξε στην μάχη τον Μαμπουλού, άλλαξε το σύστημα της ομάδας του και οι φιλοξενούμενοι πήραν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη και παρέμειναν στον δρόμο των επιτυχιών.
Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά και είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως ο ΠΑΣ ήταν αυτός που έπρεπε να ανοίξει το σκορ. Στο 32ο λεπτό ο Γιάκος εκτέλεσε φάουλ, ο Κυριακίδης έδιωξε τη μπάλα (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως πέρασε τη γραμμή η μπάλα), με τον Μπέριο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. 
Ο βοηθός, ωστόσο, έδωσε λάθος οφσάιντ.
Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Οσμάν.
Ο Πορτογάλος έκανε το σουτ από απόσταση, η μπάλα κόντραρε στον Μπέριο και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
Η αλλαγή του Μαμπουλού, βέβαια, ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά. Στο 69΄ ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κοζορώνη, ενώ στο 80' έφυγε στην κόντρα μετά από κάθετη του Γαρουφαλιά και με όμορφο πλασέ έγραψε το τελικό 1-2.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες (Λεντέσμα 75'), Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκους Πάουλο, Ουάρντα (Μουνιός 84'), Οσμάν (Καμαβουακά 74'), Τομανέ, Μαρκόφσκι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες (Κούτρης 30'), Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς (Σκόνδρας 89'), Γιάκος (Μαμπουλού 59'), Ζάιρο, Πέδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: