powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής τριών δικύκλων από αποθήκη στο Νεοχώρι Άρτας

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, για τα αδικήματα της κλοπής και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλοπιμαία

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, υπόθεση κλοπής τριών δικύκλων από αποθήκη, στο Νεοχώρι Άρτας.
Η συστηματική έρευνα οδήγησε στα ίχνη ενός 46χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 07 έως 20-04-2016 στο Νεοχώρι Άρτας, αφαίρεσε από αποθήκη ιδιοκτησίας 31χρονου ημεδαπού, δύο δίκυκλα μοτοποδήλατα και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στο σπίτι του 46χρονου δράστη και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
ο κινητήρας της κλεμμένης μοτοσικλέτας
ο κινητήρας του ενός εκ των δύο κλεμμένων μοτοποδηλάτων
ο σκελετός μίας δίκυκλης μοτοσικλέτας, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 24-06-2015 στο Τμήμα Ασφάλειας Μοσχάτου Αττικής και
ένας σκελετός μοτοποδηλάτου
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: