powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Νεγράδες Πωγωνίου: Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη διακίνηση μεταναστών


Διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά (4) αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες (28.04.2016) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, στη διασταύρωση Νεγράδων, εντοπίστηκε να κινείται όχημα με οδηγό τον 22χρονο και σε σχετικό σήμα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί για έλεγχο, αυτός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να τον αποφύγει.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα, με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του λίγο αργότερα.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο διακινητής μετέφερε τέσσερις ομοεθνείς του παράνομοι μετανάστες (τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 20, 30, 35 και 51 ετών αντίστοιχα), με σκοπό τη  διευκόλυνση της παράνομης μεταφοράς τους στο εσωτερικό της χώρας.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων του 30χρονου λαθρομετανάστη προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (3000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το αυτοκίνητο ανήκει σε 36χρονο υπήκοο Ρουμανίας, ο οποίος αναζητείται καθώς διαπιστώθηκε ότι παραχώρησε το αυτοκίνητο στον 22χρονο διακινητή, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη λαθρομεταφορά.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: