powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Προκηρύξεις για 10.000 μόνιμους και 45.000 συμβασιούχους για το 2016


Τουλάχιστον 10.000 μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι αναμένεται να διοριστούν φέτος στο δημόσιο σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και με βάση τη συμφωνία με τους πιστωτές για διατήρηση και για το 2016 του κανόνα 1 πρόσληψη ανά 5 συνταξιοδοτήσεις.
Ωστόσο ο αριθμός των διορισμών στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και του φοροελεγκτικού μηχανισμού θα αγγίξει τις 10.000 καθώς στον αριθμό αυτό θα περιληφθούν περίπου 6.500 που δεν είχαν διοριστεί τα προηγούμενα χρόνια και 1.500 που τοποθετούνται στο δημόσιο με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.

Αναφορικά με τους έκτακτους και εποχικούς υπαλλήλους εγκρίθηκαν 45.719 εκ των οποίων οι περισσότεροι θα απασχοληθούν σε έργα ΕΣΠΑ και αυτοχρηματοδοτούμενα έργα με συμβάσεις έργου και ορισμένου χρόνου.
Επίσης ένας  αριθμός από τους συμβασιούχους θα καλύψει κενά σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Δήμων και Περιφερειών, σε υπηρεσίες κοινωφελούς εργασίας ενώ θα ανανεωθούν και οι συμβάσεις όσων εργάζονται ως σχολικοί φύλακες, καθαρίστριες σε σχολεία και σε κατ' οίκον εξυπηρέτηση.

ΠΗΓΗ: www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: