powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

7ο Rally Sprint Δωδώνης: Νικητής ο Αθανασούλας

Πλούσιο θέμα και έντονο ανταγωνισμό απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν το Σαββατοκύριακο τους αγώνες, καθώς τα πληρώματα που πήραν σημαία εκκίνησης στο 7ο Rally Sprint Δωδώνης πρόσφεραν δυνατές συγκινήσεις στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Νικητής ο Λάμπρος Αθανασούλας, ο οποίος με συνοδηγό τον Κώστα Σούκουλη, ήταν ο ταχύτερος και στα τρία περάσματα στην ειδική διαδρομή των 13,1 χιλιομέτρων.

Άριστα στημένο το Mitsubishi Evo 9 της Κυρκος Racing, δεν τον προβλημάτισε στην επιστροφή του στην άσφαλτο μετά από 5 χρόνια, αν και ο οδηγός με καταγωγή από την Πλατανούσα θα προτιμούσε το μήκος της διαδρομής να είναι μερικά χιλιόμετρα μεγαλύτερο.

Την παράσταση, όμως, έκλεψε το γιαννιώτικο πλήρωμα των Βαγγέλη Τσιούρη – Αριστοτέλη Παππά, οι οποίοι με το Peugeot 106 όχι μόνο κυριάρχησαν στην κατηγορία τους, αλλά υποσκέλισαν τους  Διαμαντή Τζαμπάζη - Νίκο Ζακχαίο με το Mitsubishi Lancer EVO X και τους Νίκο και Δημήτρη Καρπάνο με ίδιο αυτοκίνητο.

Η αυλαία έπεσε με την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές της γενικής και των κατηγοριών, στο ξενοδοχείο Epirus Palace.

Δεν υπάρχουν σχόλια: