powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Κακαβιά Πωγωνίου: Εντοπίστηκε αγροτικό αυτοκίνητο, με ειδικές κρύπτες ναρκωτικών στο αμάξωμα και στο κάτω μέρος του οχήματος


Κατασχέθηκαν περίπου (74) κιλά κάνναβης ενώ ταυτοποιήθηκε ως οδηγός του οχήματος ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας
Το αυτοκίνητο καταδιώχθηκε και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό κοντά στο Συνοριακό Σταθμό Κακαβιάς

Εντοπίστηκε, χθες (15-07-2014) το μεσημέρι στο Συνοριακό Σταθμό Κακαβιάς, από τελωνειακούς υπαλλήλους σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Κακαβιάς, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (αγροτικό), ο οδηγός του οποίου μετέφερε, σε ειδικές κρύπτες, (74) περίπου κιλά κάνναβης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως οδηγός του οχήματος ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται.
Ειδικότερα, ο 32χρονος προσήλθε στο Συνοριακό Σταθμό Κακαβιάς προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας και κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τους τελωνειακούς υπαλλήλους, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Το αυτοκίνητο καταδιώχθηκε, ωστόσο ο οδηγός του το εγκατέλειψε σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Κακαβιάς – Ιωαννίνων και διέφυγε.
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε ειδικές κρύπτες σε διάφορα σημεία του αμαξώματος και στο κάτω μέρος του οχήματος, υπήρχαν (70) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους (74,091) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς Ιωαννίνων σχηματίζεται δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: