powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις κλοπών γεωργικών μηχανημάτων - εργαλείων και μία υπόθεση κλοπής από απορριμματοφόρο όχημα, στους Νομούς Άρτας και Πρέβεζας



Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένας 25χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται και ένας 23χρονος ημεδαπός συνεργός του

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας Πρέβεζας, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών γεωργικών μηχανημάτων - εργαλείων και μία υπόθεση κλοπής από απορριμματοφόρο όχημα, στους Νομούς Άρτας και Πρέβεζας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (09.07.2014) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Επίσης, η δικογραφία περιλαμβάνει και ένα 23χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού και χρησιμοποιώντας Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές:
Βραδινές ώρες της 8/9-07-2014 αφαίρεσαν από αγρόκτημα στην Γαβριά Άρτας ένα αρδευτικό μηχάνημα.
Την 02-07-2014 στην Φιλιππιάδα αφαίρεσαν από απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Φιλιππιάδας, δύο μπαταρίες.
Την 01-07-2014 αφαίρεσαν από αγρόκτημα στην Πέτρα Πρέβεζας μία καρότσα τρακτέρ.
Την 30-06-2014 αφαίρεσαν από κτηνοτροφική μονάδα στην Πέτρα Πρέβεζας, δύο μοτέρ μηχανημάτων, μία συσκευή ηλεκτροκόλλησης, (15) ποτίστρες, (25) αλυσίδες και διάφορα άλλα εργαλεία.
Την 29-06-2014 αφαίρεσαν από αγρόκτημα στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας ένα ποτιστικό μηχάνημα.
Την 04-05-2014 αφαίρεσαν από αποθήκη στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας ένα μπεκ ποτίσματος, μία τρόμπα αντλίας νερό και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το πεδίο δράσης των δραστών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: