powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Φιλιππιάδα Πρέβεζας: Συνελήφθη 60χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας


Δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας, σε βάρος 60χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Η σχετική ποινική δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον τα αδικήματα της αντίστασης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβασης διατάξεων της νομοθεσίας περί όπλων, διακεκριμένης φθοράς, παράνομης βίας, δυσφήμισης και συκοφαντικής δυσφήμησης.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας, ο 60χρονος κατείχε στο σπίτι του, στην περιοχή της Φιλιππιάδας, υλικό με πορνογραφία ανηλίκων.
 Συγκεκριμένα, σε κατ’ οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτογραφίες και σκίτσα με παιδική πορνογραφία.
 Επίσης, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα κυνηγετικό μαχαίρι, ένα τσεκούρι, ένα γεωργικό εργαλείο, καθώς και ένας σκληρός δίσκος υπολογιστή και επτά (7) ψηφιακοί δίσκοι ( DVD’s ), οι οποίοι θα αποσταλούν για τις απαραίτητες αναλύσεις στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
Σημειώνεται ότι, ο 60χρονος είχε συλληφθεί αρχικά το μεσημέρι της 25.07.2014, ύστερα από μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του για τα αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς, παράνομης βίας και συκοφαντικής δυσφήμησης. 
Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ο 60χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση και επιτέθηκε στους αστυνομικούς με γεωργικό εργαλείο.
 Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: