powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Το Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο επισκέφθηκε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, κα Βίκυ Ευταξά


Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/7/2014) η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Βίκυ Ευταξά.
Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων. Η Γενική Γραμματέας συνεχάρη τον νέο Μητροπολίτη για τη χειροτονία του και του ευχήθηκε Άξιος και μακροημερία στο νέο του Αξίωμα.
Στο επίκεντρο της συνάντησης που διήρκησε αρκετή ώρα βρέθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν στην τοπική Εκκλησία καθώς και ευρύτερα ζητήματα.
«Δεν εκφράσαμε απλώς την επιθυμία, αλλά την ανάγκη για συνεργασία» επεσήμανε με νόημα ο Μητροπολίτης και ευχαρίστησε τη Γενική Γραμματέα για τις ευχές της.
Από την πλευρά της η Γενική Γραμματέας κατέστησε σαφές πως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα στηρίξει κάθε προσπάθεια και ενέργεια του νέου Μητροπολίτη. «Είμαι βεβαία ότι με τη διακονία του ο Σεβασμιότατος κ.κ. Μάξιμος θα γιγαντώσει το έργο της Μητρόπολης Ιωαννίνων βασιζόμενος στο χριστιανικό ζήλο που τον διακρίνει» υπογράμμισε η κα. Ευταξά μετά τη συνάντηση.


ΠΗΓΗ: www.apdhp-dm.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: