powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για απάτη σε βάρος ιδιοκτήτη ιχθυοκαλλιέργειας στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας


Συνελήφθησαν, χθες (16-07-2014) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 46, 43 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για εξαπάτηση σε βάρος ιδιοκτήτη μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας που έλαβε χώρα το τελευταίο δεκαήμερο στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.
Αναλυτικότερα, οι κατηγορούμενοι, παριστάνοντας ψευδώς ότι είναι εντολοδόχοι ξένης εταιρείας, προμηθεύτηκαν από ιδιοκτήτη μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας, μεγάλες ποσότητες αλιευμάτων, χωρίς να καταβάλλουν το αντίτιμο του εμπορεύματος και έχοντας ως σκοπό να πουλήσουν οι ίδιοι τα ψάρια στην εγχώρια αγορά, αποκομίζοντας έτσι μεγάλο περιουσιακό όφελος.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, κατασχέθηκε το φορτηγό αυτοκίνητο του 46χρονου δράστη, το οποίο ήταν έμφορτο με ποσότητα νωπών ψαριών, βάρους (8,1) τόνων ενώ τα ψάρια αποδόθηκαν στον παθόντα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή.
Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για τον εντοπισμό των συνεργών τους και τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής τους σε άλλες ομοειδείς εγκληματικές πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: