powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Αντιπροσωπεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος συναντήθηκε με τον Ηπειρώτη Υπουργό Πολιτισμού Κων/νο Τασούλα


Αριθ. πρωτ. 2487 
Αθήνα 23-7-2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Στις 23 Ιουλίου 2014 ο συμπατριώτης μας Υπουργός Πολιτισμού, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Πανηπειρωτικής και δέχθηκε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιώργο Οικονόμου, τους δύο Αντιπροέδρους Σωτήρη Κολιούση και Κώστα Κωνή, τον Γ. Γραμματέα Γιώργο Δόση και τον Έφορο Πολιτισμού Αλέξανδρο Λαμπρίδη.
Η συζήτηση έγινε σε πατριωτικό κλίμα και  υπήρχε συμφωνία απόψεων στα  θέματα που συζητήθηκαν.
Ο Πρόεδρος της ΠΣΕ Γιώργος Οικονόμου, τόνισε στον Ηπειρώτη Υπουργό, ότι σήμερα που ζούμε την εποχή της παγκοσμιοποίησης, με μια σαρωτική εισβολή ξένης υποκουλτούρας, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος αντιστέκεται γιατί όπως χαρακτηριστικά τόνισε αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως έθνος, ως λαός ως φυλή, θα πρέπει να κρατιόμαστε γερά από την παράδοσή μας η οποία έχει γερές ρίζες  και από αυτές να αντλούμε δύναμη, έμπνευση και κυρίως πίστη στις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά μας.
Ο Έφορος Πολιτισμού ανέπτυξε τις κύριες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Π.Σ.Ε. για τα έτη 2014 και 2015 τις οποίες ο Κύριος Υπουργός άκουσε με μεγάλη προσοχή και επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πραγματοποίησή τους.
Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Κύριος Υπουργός και για τα φορολογικά θέματα που αντιμετωπίζουν τα πολιτιστικά σωματεία, τα οποία έχουν εξομοιωθεί  με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, αλλά και για το θέμα της Ηπειρωτικής στέγης σε οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί κατά χρήση στην Πανηπειρωτική και που σήμερα έχει μεταβιβασθεί στο ΤΑΙΠΕΔ.


Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: