powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη 38χρονος Έλληνας διακινητής, στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του τρεις παράνομους μετανάστες


Συνελήφθη χθες (18-07-2014) το μεσημέρι στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 38χρονος Έλληνας διακινητής, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τριών παράνομων μεταναστών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, τρεις παράνομους μετανάστες, υπηκόους Αλβανίας, (δύο άνδρες, 30 και 40 ετών καθώς και μία 47χρονη γυναίκα).
Επίσης, στην κατοχή του 40χρονου αλλοδαπού βρέθηκε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας ομογενούς.
Κατασχέθηκαν:
ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
πέντε (5) κινητά τηλέφωνα
τα χρηματικά ποσά των (1.200) ευρώ
ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας ομογενούς
Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες που επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: