powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Ηπείρου, συνολικά επτά (7) άτομα, για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Ηπείρου, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Πρέβεζα, συνολικά επτά (7) άτομα, για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα , συνελήφθησαν:
Στα Ιωάννινα, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 55, 48 και 45 ετών, οι οποίοι έκλεψαν (41) πλακάκια δαπέδου, ιδιοκτησίας ημεδαπής, τα οποία φόρτωσαν σε φορτηγό αυτοκίνητο.
Στην Άρτα, 50χρονος ημεδαπός, για χρέη προς το Δημόσιο , ύψους (187,515,08) ευρώ.
Στην Πρέβεζα, δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δέκα ναρκωτικά χάπια.
Στα Ιωάννινα, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης (2) ετών, για παραβίαση όρων αναστολής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: