powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Συλλήψεις (5) ατόμων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για διάφορα αδικήματα


Κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν στην Άρτα και στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών δράσεων, πέντε (5) άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα:
Συνελήφθησαν στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαπές Ρομά, 26 και 21 ετών, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, τις οποίες είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην πόλη της Άρτας.
Συνελήφθη στην διασταύρωση Κομποτίου Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), ένας 33χρονος ημεδαπός Ρομά, ο οποίος μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης, από κατάστημα στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ.
Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους (4,6) γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους (5,1) γραμμαρίων και (33) ναρκωτικά χάπια.
Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, με ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών, για εισφορές.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: