powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012


Ο Χριστοβασίλης στον SUPER FM
Image
Συνέντευξη στους Παππά και Καλύβα
Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, στον SUPER FM και την εκπομπή «Οff the record» με τους Λευτέρη Παππά και Χρήστο Καλύβα. Ο κ. Χριστοβασίλης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΠΑΣ θα πετύχει το στόχο του που είναι η παραμονή στην κατηγορία, ενώ περιμένει, όπως τόνισε, τη συμπαράσταση των φιλάθλων στον κρίσιμο αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Εργοτέλη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ ανέφερε ακόμη οτι αισθάνεται δικαιωμένος με την επιλογή του Αναστασιάδη για τον πάγκο του ΠΑΣ, με τον οποίο όπως τόνισε θα συζητήσουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος για την παραμονή του και τη νέα χρονιά στην ομάδα.
Τέλος, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την αποτυχία ορισμένων μεταγραφών ποδοσφαιριστών, που όπως χαρακτηριστικά είπε «όταν φεύγουν από μας έχουν καλή παρουσία».
Αναλυτικά η συνέντευξη Χριστοβασίλη:
Σε ερώτηση για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα του ΠΑΣ που συγκέντρωσε 10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, δήλωσε: «Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα τα πήρε χωρίς να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Νομίζω ότι είμαστε σε πολλή καλή κατάσταση και αν τα καταφέρουμε και στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε σε θέση ισχύος. Εύχομαι ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα γιατί οι παίκτες χρειάζονται  συμπαράσταση».
Σχετικά με την κίνηση της ΠΑΕ να ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, τόνισε: «Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε από την πλευρά μας, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που περνάμε όλοι τον τελευταίο καιρό. Οι παίκτες θα χρειαστούν τη βοήθεια του κόσμου γιατί αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, σημαίνει αυτόματα ότι θα είμαστε με το 1,5 πόδι στη μεγάλη κατηγορία. Όμως ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται καθώς υπάρχουν και εξωτερικοί παράγοντες. Πολλές φορές έχουμε δει πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Για το αν θα επεκταθεί η γενική είσοδος των 10 ευρώ και στα δυο τελευταία εντός έδρας με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, απάντησε:  «Θα δούμε τι θα γίνει γιατί τα παιχνίδια αυτά είναι πολύ κοντά χρονικά μεταξύ τους, Κυριακή των Βαΐων με την ΑΕΚ και Μεγάλη Τετάρτη με τον Ολυμπιακό. Θα έχουμε 3 παιχνίδια το ένα κοντά στο άλλο και είναι κρίσιμα όπως και θέμα γοήτρου και ελπίζω μέχρι εκείνη τη στιγμή να μην έχουμε το άγχος των βαθμών και οι παίχτες να παίξουν ελεύθερα προσφέροντας θέαμα».
Σχετικά με το αν αισθάνεται δικαιωμένος από την επιλογή Αναστασιάδη, ξεκαθάρισε: «Πιστεύω ότι ο στόχος φτάνει κοντά στην επίτευξη. Όταν καταφέρνεις κάτι τέτοιο δεν μένει τίποτα άλλο από το να θεωρείς ότι η πρόσληψη είναι επιτυχής».
Για τη μικρή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, ο πρόεδρος του ΠΑΣ είπε: «Συμμερίζομαι  τις άσχημες συνθήκες που περνά ο κόσμος αλλά πιστεύω οτι η ομάδα θα χρειαζόταν τη συμπαράστασή τους. Τα πρηγούμενα χρόνια, ακόμα και στη Β' Εθνική, είχαμε μεγαλύτερη παρουσία κόσμου και γι'αυτό στη Super League έπρεπε να είναι κοντά στην ομάδα».
Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται απογοητεύμενος φέτος από τον ΠΑΣ, τόνισε: «Αυτό που με απογοητεύει είναι ότι προσπαθούμε κάθε χρόνο να φέρουμε καλούς ποδοσφαιρστές και δυστυχώς πάρα πολλοί απο αυτούς δεν καταφέρνουν να δέσουν με την ομάδα. Δεν ξέρω που οφείλεται και ενδεχομένως να φταίμε εμείς η διοίκηση, ίσως ο εκάστοτε προπονητης, ενδεχομένως να φταίει γενικά η πόλη. Πάντως βλέπουμε ότι όταν φεύγουν από τον ΠΑΣ, στις νέες τους ομάδες έχουν καλή παρουσία κι αυτό μας στεναχωρεί. Κάθε χρόνο προσπαθούμε για το καλύτερο και ενώ πρέπει να κοιτάζουμε ψηλότερα στη βαθμολογία στο τέλος ερχόμαστε σε σημείο να προσπαθούμε να την σώσουμε από τον υποβιβασμό».
Αναφορικά με το θέμα των γηπέδων, απάντησε: «Είναι ένα θέμα πολλών ετών. Έχουμε δυσκολίες λόγω καρικών συνθηκών, κυρίως το χειμώνα και δυστυχώς τα γήπεδα που υπάρχουν στην πόλη δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Είναι ένα κομμάτι που θέλει προσοχή. Αν με το καλό σωθεί η ομάδα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση, γιατί αυτό βοηθά και την ομάδα να αποδίδει καλύτερα».

Για τον αν υπάρχει σχεδιασμός για τη νέα χρονιά: «Για να πούμε την αλήθεια, όχι ακόμη. Θα περιμένουμε τουλάχιστον το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για να είμαστε πιο σίγουροι που βρισκόμαστε».

Σε ερώτηση για τον αν ο Αναστασιάδης είναι μέσα στα σχέδια της επόμενης σεζόν, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: «Αυτό είναι κάτι το οποίο θα δούμε καθώς η συμφωνία που είχαμε κάνει είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε τι θα κάνουμε».
 
Επιμέλεια: Λευτέρης Παππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: