powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Πεδινή Ιωαννίνων: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν με αυτοκίνητο, στο εσωτερικό της χώρας, τρεις παράνομους μετανάστες


Συνελήφθησαν, χθες (28-01-2017) αργά το βράδυ στη διασταύρωση Πεδινής Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί διακινητές, ένας 41χρονος άνδρας και μία 72χρονη γυναίκα, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, τρεις παράνομους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες ως οδηγός και συνοδηγός, διαπίστωσαν ότι αυτοί από κοινού, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, τρεις υπηκόους Αλβανίας ( δύο άνδρες, ηλικίας 26 και 34 ετών καθώς και μία 26χρονη γυναίκα), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων μεταναστών προέκυψε ότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Κατασχέθηκαν:
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 72χρονης, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά
το χρηματικό ποσό των (710) ευρώ
έντεκα (11) δολάρια Η.Π.Α.
πέντε κινητά τηλέφωνα
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: